Апельсиновий мусовий торт

Простий рецепт смачного мусового апельсинового торта. Для торта можна заздалегідь підготувати будь-який бісквіт, який вам подобається, але це за бажанням. Торт на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

Прошарок. Апельсинове Желе

  • Сік - 120 мл
  • Цукор - 20 г
  • Желатин - 3 г
  • Бісквіт (за бажанням) - 1 шт

Мус

  • Сир вершковий - 160 г
  • Цукор - 30 г
  • Ванільна есенція - 0.5 ч. л.
  • Желатин - 6 г
  • Вершки (збиті) - 120 г

Покриття. Апельсинове желе

  • Сік - 20 мл
  • Цукор - 20 г
  • Желатин - 3 г
  • Вода - 60 мл

Для прикраси

  • Апельсин - 1 шт

Час приготування: 300 хвилин

Кількість порцій: 8

Для торта можна заздалегідь підготувати будь-який бісквіт, який вам подобається, але це за бажанням. На бісквіт кладеться прошарок желе (п.1)
1. Прошарок. Апельсинове желе:
1.1. Желатин замочити 1: 6. (1 гр. желатину = 6 гр. холодної води)
1.2. З'єднуємо апельсиновий сік, цукор, желатин.
1.3. Вилити желе в форму 14-16 см. Прибрати в морозильну камеру на 1 годину.
2. Мус:
2.1. Желатин замочити 1: 6.
2.2. У мисці з'єднати вершковий сир, цукор, ванільний екстракт, збиті вершки, желатин. Добре перемішати до однорідної маси.
3. Складання торта:
3.1. У форму D = 18 см. Кладемо бісквіт і апельсинове желе D = 14-16см.
3.2. Прибираємо торт в морозильник на 30 хв.
4. Покриття. Апельсинове желе:
4.1. Желатин замочити 1: 6.
4.2. З'єднати апельсиновий сік, воду, цукор, желатин.
5. Прикраса торта:
5.1. На торт викладаємо часточки апельсина, виливаємо покриття желе. Прибираємо в холодильник на 2-3 години.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі