Торт "Ялинка" без випічки

Такі прості, але такі апетитні торти без випічки з печива. Прикрашений снігом з білого зефіру і ялинкою з скибочок ківі в кулях з журавлини або граната. Торт виходить дуже вологим з насиченим пломбірним смаком. Справжні новорічні ласощі.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 60 г
  • Молоко - 750 мл
  • Масло вершкове - 100 г
  • Ванільний цукор - 20 г
  • Печиво - 400 г
  • Зефір - 150 г
  • Ківі - 2 шт
  • Журавлина - 5 г

Час приготування: 600 хвилин

Кількість порцій: 6

Центром нашого торта буде смачний заварний крем. Густий пломбір який добре оживляє печиво і дасть соковитість нашому торту, без присмаку борошна. Змішайте яйця з цукром і борошном до однорідності. Залийте киплячим молоком, розмішайте і поверніть на вогонь. Варити крем будемо на середньому вогні, постійно помішуючи віночком або лопаткою. Що б не було присмаку сирого борошна, тримаємо на вогні не менше 5 хвилин. Крем за цей час добре загусне. Накрийте крем харчовою плівкою вконтакт і дайте повністю охолонути. Злегка збийте вершкове масло з ванільним цукром. Додайте заварний крем і ще трохи збийте міксером або віночком.

У роз'ємну форму викладаємо шар звичайного цукрового печива і густо змазуємо кремом. Що б торт був соковитим і вологим, крему повинно бути більше в два рази ніж печива або коржів. У середній шар торта додамо нарізаний зефір, який додасть легкості нашому торту. Верх торта так само прикрасимо зефіром і нарізаними скибочками ківі. Ягоди журавлини або зернятка гранату замінять новорічні кулі на нашій ялинці. Дайте нашему торту без випічки добре просочитися в холодильнику і подавайте до столу. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі