Бісквітний торт

Шоколадний і медовий, банановий і полуничний, бурштиновий і фруктовий, горіховий і лимонний, простий і класичний, домашній і ідеальний, легкий і швидкий, смачний бісквітний торт рецепт з вишнями, з маскарпоне і консервованими фруктами, з зефіром і чорносливом, з клубнікою із желе, з горіхами і полуницею, з сирною масою і бананом, з вишнею і малиною, з згущонкою і безе, з сметанковим, сирним, банановим, заварним і шоколадним кремом, з яблуками і ягодами, з ананасами і абрикосами, з апельсинами і без яєць, з бананами, ананасом і апельсином, з галяреткою і шоколадною глазурю, з сметанним, йогуртовим, лимонним, яблучним і творожним кремом і желе, з йогуртовою начинкою і творогом, з чорною смородиною і чорницями, начинка з черешнею і шоколадом. Тут ви дізнаєтеся як приготувати, спекти, зробити і прикрасити бісквітний тортик, приготування дома в мультиварці, на швидку руку і на день народження, нашвидкоруч і пошагово, для дітей, у мультиварці і з розпушувачем. Смачні бісквітні торти: Ніжність і Медовик, Берізка і Вишенька, Казка і Кукорама, Прага і Тірамісу, Бісквітне Тісто і шоколадно бісквітний торт. Печіть і насолоджуйтеся!

Смачний бісквітний торт шоколадний з найніжнішої вершковою серединкою, ароматним шоколадним бісквітом в муссово-шоколадному обрамленні. Ще один привід зварити чашку ароматної кави, включити новорічні вогники на ялинці і поставити улюблену мелодію! Пригощайтеся!

Інгредієнти

Шоколадний бісквіт

  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Шоколад темний - 50 г
  • Какао-порошок - 20 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 160 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Вода - 100 мл
  • Яйце куряче (С0) - 1 шт

Мус з білого шоколаду

  • Шоколад білий - 100 г
  • Вершки (жирність 35%) - 250 мл
  • Загущувач для вершків - 1 пакет

Шоколадний мус

  • Яйце куряче (С1) - 2 шт
  • Цукор - 80 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 30 г
  • Молоко (350 + 50) - 400 мл
  • Шоколад темний - 200 г
  • Желатин (з невеликою гіркою) - 1 ст. л.
  • Вершки (жирність 35%) - 250 мл

Глазур

Ніжне, повітряне, вершкове, як злегка підтале морозиво - цей бісквітний торт не залишить нікого байдужим, а оригінальне оформлення зробить його родзинкою святкового столу.

Інгредієнти

бісквіт

  • Молоко - 60 мл
  • Масло вершкове - 30 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 110 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цукор - 150 г
  • Сіль (1/4 ч.л.) - за смаком
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Жовток яєчний - 3 шт

крем

  • Вершки (22%) - 500 мл
  • Загущувач для вершків
  • Сир вершковий - 380 г
  • Цукрова пудра - за смаком
  • Малина - за смаком

Для прикраси

  • Шоколад білий - 100 г

Це мій перший досвід в приготуванні торта. І думаю, що бісквітний торт шоколадний вдався. Шоколад, мигдаль і вишня-це шалено смачне поєднання. Ви обов'язково повинні спробувати! Готуйте торт з вишнями, це смачно.

Інгредієнти

бісквіт

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цукор - 190 г
  • Масло вершкове - 75 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 75 г
  • Какао-порошок - 50 г
  • Крохмаль - 50 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сіль (щіпка)
  • Мигдаль - 100 г

крем

  • Вершки (33%) - 200 мл
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Сметана (30%) - 4 ст. л.

начинка

  • Вишня - 500 г
  • Вода - 100 мл
  • Цукор - 50 г
  • Крохмаль - 1 ст. л.

прикраса

  • Глазур - 1 пакет
  • Посипання кондитерська - 1 пакет

Час приготування: 240 хвилин

Кількість порцій: 9

Повітряні шоколадні бісквітні коржі, ніжний желірованний сирний прошарок зі свіжими ягодами чорної смородини, а в завершенні шоколадна глазур і шоколад. Гармонія чорної смородини і шоколаду - вдале поєднання смаку, яскраве смакове задоволення. Бісквітний торт шоколадний - категорія рецепту.

Інгредієнти

бісквіт

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 130 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Ванілін - 1.5 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.

сирна прошарок

  • Сир - 400 г
  • Сметана - 100 г
  • Цукор - 8 ст. л.
  • Ванілін - 1.5 г
  • Желатин - 20 г
  • Вода - 100 мл
  • Смородина чорна (стакан - 250 мл) - 2 скл.

Шоколадна глазур

  • Какао-порошок - 4 ст. л.
  • Цукор - 12 ст. л.
  • Молоко - 8 ст. л.
  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 50 г

Для оформлення

  • Шоколад темний - 25 г
  • Смородина чорна (стакан - 250 мл) - 0.5 скл.
  • Стружка кокосова - 3 ст. л.

додатково

  • Олія - ​​1 ч. л.

Час приготування: 165 хвилин

Кількість порцій: 8

Хочу всіх привітати з Різдвом Христовим! Самим чарівним і світлим святом! Нехай здійсняться всі ваші мрії і бажання! Заходьте, бісквітний торт шоколадний на столі!

Інгредієнти

тісто

  • Мак - 100 г
  • Молоко - 300 мл
  • Масло вершкове - 200 г
  • Цукрова пудра - 250 г
  • Ванільна есенція - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 320 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Білок яєчний - 5 шт

крем

  • Крем - 1 г
  • Молоко - 200 мл
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 125 г

помадка

  • Шоколад темний - 120 г
  • Масло вершкове - 100 г

прикраса

  • Маршмеллоу - 50 г
  • Посипання кондитерська - 50 г

Шалено ніжний і оригінальний бісквітний торт! Не складний у приготуванні, але дуже смачний! Оригінальний крем з халвою, доповнює кислинка і аромат чорної смородини. Спробуйте!

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Крохмаль - 30 г

крем

  • Молоко згущене - 170 г
  • Масло вершкове - 150 г
  • Ванілін - 1 пакет
  • Халва - 60 г
  • Смородина чорна (протерта з цукром) - 9 ст. л.
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Вода - 70 мл

оформлення

  • Глазур (шоколадна) - за смаком
  • Посипання кондитерська (для оформлення) - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Цей бісквітний торт я готую практично на кожне свято. Робиться легко і швидко.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цукор - 320 г
  • Сода - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 240 г

для змазування торта

  • Сметана - 800 г
  • Цукор - за смаком

помадка

  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Молоко - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 8

Цей бісквітний торт сподобається і дорослим і дітям! Ніжний бісквіт зі смачною начинкою з арахісу і вареного згущеного молока багатьом припаде до душі!

Інгредієнти

бісквіт

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цукор - 225 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Ванільний цукор

начинка

  • Масло вершкове - 200 г
  • Молоко згущене (варене) - 1 бан.
  • Арахіс - 250 г
  • Крекер (вершковий) - 100 г

глазур

  • Молоко - 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

Бісквітний торт з шоколадними бісквітними коржами, крихкими коржами з пісочного тіста з горіховим безе і кремом з вареного згущеного молока! Солодко, насичено, шоколадно, горіхово!

Інгредієнти

шоколадний бісквіт

  • Кефір (кімнатної температури) - 220 мл
  • Сода - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 180 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Какао-порошок - 45 г

коржі з горіховим безе

  • Маргарин - 160 г
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Сода гашена оцтом - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Білок яєчний - 3 шт
  • Цукор - 160 г
  • Горіхи волоські (+ 2 ст.л. для прикраси торта) - 120 г
  • Сіль - 1 пуч.

крем

  • Молоко згущене (варене, 640 грам) - 2 бан.
  • Масло вершкове - 150 г

Сьогодні - бісквітний торт з приємною кислинкою вишневого прошарку і смачним сирним кремом. Саме тому, торт сприймається легким і не нудотним! Торт найкраще готувати 2 дні! Відразу скажу, що я замінила дорогої сирний сир на самостійно приготований з кефіру. В цьому випадку в крем варто додати трохи солі для підсилення смаку.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 5 шт
  • Цукор - 150 г
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 185 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.

просочення

  • Молоко згущене - 60 г
  • Вода - 150 мл
  • Коньяк - 2 ст. л.

вишневий прошарок

  • Вишня - 400 г
  • Цукор - 200 г
  • Вода - 250 мл
  • Крохмаль - 20 г
  • Желатин - 5 г

крем

  • Сир сирний - 500 г
  • Молоко згущене - 160 г
  • Цукрова пудра - 40 г

покриття

  • Сир сирний - 350 г
  • Масло вершкове - 180 г
  • Молоко згущене - 160 бан.
  • Цукрова пудра - 50 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12

Привіт, шановні. Я до вас сьогодні з дуже смачним весняним тортиком, дуже ніжним, м'яким і просто чарівним на смак! Бісквітні коржі, лимонний корж з легкою кислинкою, ніжний сметанний крем + крем з зефіром, персики в начинці. Я думаю таке поєднання мало кого залишить байдужим. Цей бісквітний торт на день народження я спекла своєї улюбленої матусі. Торт виходить величезний. Заходьте дорогі, я вас тортом пригощу.

Інгредієнти

Для бісквітних коржів

  • Яйце куряче - 8 шт
  • Цукор - 300 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.

Для лимонного коржа

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Лимон - 1 шт
  • Олія - ​​100 мл
  • Цукор - 150 г
  • Сік лимонний - 60 мл
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Для сметанного крему

  • Сметана (сметана 20-25% жирності) - 800 г
  • Цукор - 150 г
  • Лікер (лікер лимончелло за смаком. Можна додати ванільний цукор або іншу есенцію.) - 2 ст. л.

Для зефірно-масляного крему

  • Молоко згущене - 1 бан.
  • Масло вершкове - 360 г
  • Зефір (зефір з будь-яким смаком за бажанням. У мене був журавлинний.) - 8 шт
  • Персик (персики йдуть для прошарку. У мене банку 800 м) - 1 бан.

Для оформлення

  • Вершки (не менш 33% жирності.) - 500 мл
  • Цукрова пудра (за смаком) - 5 ст. л.

Час приготування: 300 хвилин

Кількість порцій: 8