Торт "Вупі пай"

Хочу поділитися з вами рецептом дивовижного шоколадного торта на день народження "Вупі пай". Взагалі-то, спочатку Вупі пай готувался як тістечко. Але зараз, цей торт дуже відомий і популярний. Його ароматні бісквіти і ніжний крем нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати і самі в цьому переконаєтеся. Отже, почнемо. Кухня: Американська.

Інгредієнти

бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Цукор - 250 г
  • Молоко - 125 мл
  • Масло вершкове - 120 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Какао-порошок - 4 ст. л.
  • Вода (гаряча) - 70 мл
  • Сода - 1 ч. л.

крем

  • Сир сирний - 500 г
  • Вершки (33%) - 500 мл
  • Цукрова пудра - 150 г

шоколад.глазурь

  • Шоколад темний - 200 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Молоко - 30 мл

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 10

Вершкове масло і цукор збиваємо до однорідної маси
Борошно просіваємо окремо
В масло і цукор додаємо соду, яйце, молоко і борошно
Збиваємо все разом ретельно
Потім в гарячу воду додаємо 4 ст. л какао, перемішуємо і додаємо його в масу.
Збиваємо всі інгредієнти і отримуємо дуже густу масу
Далі, на пергаменті малюємо коло (квадрат, сердечко, цифри - на ваш смак) і розподіляємо наше тісто по формі. Висота приблизно 5-7мм.
У мене вийшло 4 шт
Красені приготувалися, охолоджуємо і обрізаємо краї, щоб бісквіт вийшов рівним і красивим. Коржам я дала охолонути і відпочити години 3-4. Головне щоб не були теплими.
А тепер готуємо крем. Моя улюблена частина і найсмачніша. Необхідні нам інгредієнти. Збиваємо акуратно і до пишних піків сирний сир, вершки і сах. пудру.
В результаті крем повинен бути міцних піків, так тримається що не впаде на міксері
Збираємо торт. Я пропустила момент, сорри забула, корж -> крем -> корж -> крем і т і.
Покриваємо кремом повністю. Не хвилюйтеся що крем буде жирним і ситним. НІ! Цей крем гідний усіляких похвал! Його багато не буває)
Отже, мій торт зібраний, дивіться який красень
І тепер глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад масло і молоко, виливаємо неохолоджену глазур на поверхню торта
Розподіляємо глазур гладко, і красиво навіть коли кілька крапель тече з боків... мій шоколадний торт на день народження готовий! Оформлення можете робити як ви хочете, на ваш смак.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі