Дуже смачний гарбузовий торт, з яким мій молодший син "грав" в забаву "Вгадай, з чого він зроблений?"! Всі, хто спробував, відзначали його чудовий смак, але мало хто вгадав основний компонент. Мій практичний коментар - регулюйте борошно в залежності від її якості. Я поклала за рецептом, але, на мій смак і погляд, виявилося забагато. Тісто має бути меншою щільності, ніж у мене на фото (легко розмазується). Приготуйте цей торт на день народження, це смачно.
Інгредієнти
тісто
- Гарбуз - 400 г
- Яйце куряче - 4 шт
- Олія - 200 г
- Борошно пшеничне / Борошно (можливо, менше!) - 400 г
- Розпушувач тіста - 2 ч. л.
- Кориця ( "під ніж") - 2 ч. л.
- Сіль - 1 пуч.
- Горіхи волоські - 1 горст.
- Цукор - 200 г
крем
- Сметана (густа) - 800 г
- Цукрова пудра - 200 г
- Апельсин (сік) - 1 шт
- Цукор - 3 ст. л.
прикраса
- Шоколад білий - 100 г
- Олія - 4 ст. л.
- Фізаліс - за смаком
- Мигдаль (пелюстки) - за смаком
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 12