Гарбузовий торт

Шоколадно гарбузовий торт рецепт з сирним кремом і чорносливом. Гарбузовий пляцок і кекс, бісквіт і тарт. Дуже смачний, ніжний, ароматний і корисний гарбузовий торт. Приготуйте його.

Дуже смачний гарбузовий торт, з яким мій молодший син "грав" в забаву "Вгадай, з чого він зроблений?"! Всі, хто спробував, відзначали його чудовий смак, але мало хто вгадав основний компонент. Мій практичний коментар - регулюйте борошно в залежності від її якості. Я поклала за рецептом, але, на мій смак і погляд, виявилося забагато. Тісто має бути меншою щільності, ніж у мене на фото (легко розмазується). Приготуйте цей торт на день народження, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Гарбуз - 400 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Олія - ​​200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (можливо, менше!) - 400 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Кориця ( "під ніж") - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Горіхи волоські - 1 горст.
  • Цукор - 200 г

крем

  • Сметана (густа) - 800 г
  • Цукрова пудра - 200 г
  • Апельсин (сік) - 1 шт
  • Цукор - 3 ст. л.

прикраса

  • Шоколад білий - 100 г
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Фізаліс - за смаком
  • Мигдаль (пелюстки) - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12