Я знаю, рецептів і способів приготування дуже багато і у кожної господині є свій, найкращий, найсмачніший торт "Наполеон", і для себе я знайшла найулюбленіший листковий торт. І вирішила поділитися ним з вами. Коржі без яєць, без сметани, а крем-заварний зі збитим вершковим маслом, дуже схожий на морозиво "Пломбір". Він виходить ніжний, в міру солодкий... ось таким, як я собі і уявляла ідеальний "Наполеон". Маю велику надію, що і вам він сподобається! Згодиться як торт на день народження, спробуйте спекти.
Інгредієнти
Для тіста
- Борошно пшеничне / Борошно - 375 г
- Масло вершкове - 200 г
- Оцет - 1 ст. л.
- Вода - 125 мл
для крему
- Молоко - 500 мл
- Яйце куряче - 2 шт
- Крохмаль кукурудзяний (або 50 г.мукі) - 35 г
- Цукор - 100 г
- Сіль - 1 пуч.
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Масло вершкове - 180 г
Час приготування: 180 хвилин
Кількість порцій: 10