Торт "Наполеон" листковий

Я частенько готую листковий торт Наполеон з готового листкового тіста. По-перше, це займає зовсім небагато часу, а по-друге, він виходить дуже смачним, листковим, просоченим, ніжним і завдяки заварному крему - божественним! Смачні рецепти тортів, спробуйте.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездріжджове - 1 кг
  • Молоко - 1200 мл
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 2 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Олія - ​​2 ст. л.
Разморозьте листкове бездріжджове тісто. Розріжте його на 4 рівних частини.
Змастіть деко олією і викладіть 2 коржа. Надішліть випікатися в розігріту духовку на 20-25 хвилин при температурі 190 градусів. Теж саме повторите з рештою коржів.
Кожен готовий корж розділіть на три частини. З кожного коржа візьміть на крихту верхній і нижній шар.
Розімніть крихти руками.
Для крему необхідно закип'ятити 1 літр молока.
Приготувати окрему суміш змішавши яйця, цукор, ванільний цукор, молоко і борошно. Ретельно все перемішавши віночком, щоб не було грудочок.
У кипляче молоко потрібно вилити суміш і постійно помішувати поки заварний крем не закипить.
Остудіть крем і почніть до збирання торта, змащуючи коржі з усіх боків. Не шкодуйте крему.
Прикрасьте торт з усіх боків крихтою. Торт наполеон потрібно поставити в холодильник не менше ніж на 12 годин, щоб він добре просочився.
Всім приємного чаювання!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі