Медовий торт

Пісний і простий шоколадно медовий торт з чорносливом і горіхами, рецепти з вишнями і яблуками. Як прикрасити і зробити медовий бісквіт, пляцок, рецепт з чорносливом і волоськими горіхами, в мультиварці і на сковороді, заливний, без випічки і коржів, бісквіт, домашний, з заварним, сирним і сметанним кремом, на кефірі, пухкий. Крем для медових коржів, медовий тортик, медовик без розкатки і на пару рецепт, як пух. Торти медовики рецепт українською, спекти наливний медовик, без раскатки. Готуйте і насолоджуйтеся!

Пропоную приготувати дуже ніжний і смачний медовий торт "Спартак", також його називають як шоколадний медовик! Коржі виходять пишними і повітряними, какао надає насичений шоколадний смак і колір. А крем зі сметани і вершків з додаванням цукрової пудри - це ванільна ніжність, яка відмінно поєднується з шоколадними коржами, просочуючи їх! Також я додала консервовані абрикоси, які надають якусь кислинку торту. Спробуйте готувати такі торти на день народження - вам сподобається!

Інгредієнти

тісто

  • Мед - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 280 г
  • Цукор - 160 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сода - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль (щіпка) - за смаком
  • Какао-порошок - 2 ст. л.

крем

  • Вершки (жирністю від 33%) - 100 мл
  • Сметана (у мене 20%) - 400 г
  • Цукрова пудра (у мене з натурального ваніллю) - 3 ст. л.
  • Загущувач для вершків
  • Абрикос (консервований для прошарку) - 250 г

декор

  • Мандарин - 1 шт
  • Абрикос (консервований) - за смаком
  • Цукрова пудра - за смаком

Смачний і ніжний медовий торт, що тане в роті! Дуже раджу його приготувати! Готується моментально, з доступних продуктів, а на смак навіть смачніше звичайного медовика!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 140 г
  • Розпушувач тіста (11 грам) - 1 пач.
  • Мед (1 ложка в крем і 3 ложки в тісто) - 4 ст. л.
  • Сметана (В крем. Сметана бажано 25 відсотків!) - 400 г
  • Цукрова пудра - 70 г
  • Горіхи волоські - 100 г

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Дуже довго сумнівалася - чи виставляти цей медовий торт. Не вмію я торти красиво оформляти, але він вийшов таким смачним і так сподобався сім'ї, що  я вирішила виставити рецепт торту. Буду рада, якщо він комусь стане в нагоді. Медовий тортик нескладний і дуже смачний. Торт виходить величезний. Для торта для сімейного чаювання зменшите кількість продуктів в 2 рази. Кухня: Грузинська

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (Стакан 250 мл.) - 7 скл.
  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цукор - 2,5 скл.
  • Мед - 3 ст. л.
  • Сода гашена оцтом - 1,5 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Сіль - 1 пуч.

крем

  • Молоко згущене (варене) - 3 бан.
  • Масло вершкове - 300 г
  • Горіхи волоські (мелені) - 2 скл.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 15