Незвичайно смачний, вологий і соковитий морквяний торт. Якщо ви не скажете, що торт морквяний, ніхто й не здогадається, морква в ньому практично не відчувається. Прекрасно поєднується зі сметанним заварним кремом, він просто тане в роті. Категорія рецепту - торти на день народження. Спробуйте приготувати, це дуже смачно!
Інгредієнти
тісто
- Яйце куряче - 3 шт
- Цукор - 180 г
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Морква - 200 г
- Цедра апельсина - 1 шт
- Олія соняшникова - 70 мл
- Масло вершкове - 100 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
- Розпушувач тіста - 2 ч. л.
- Сіль - 1 пуч.
- Кориця
- Горіх мускатний
- Гвоздика
- Какао-порошок - 2 ч. л.
крем
- Сметана - 300 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Цукор - 120 г
- Масло вершкове - 150 г