Морквяний торт

Простий і класичний, пісний і смачний морквяний торт, рецепти українською, з горіхами, дієтичний, в мультиварці і на сковороді, з сирним кремом, без цукру, без випічки, з заварним і творожним кремом. Спекти американський торт з моркви. Готуйте і насолоджуйтеся!

Незвичайно смачний, вологий і соковитий морквяний торт. Якщо ви не скажете, що торт морквяний, ніхто й не здогадається, морква в ньому практично не відчувається. Прекрасно поєднується зі сметанним заварним кремом, він просто тане в роті. Категорія рецепту - торти на день народження. Спробуйте приготувати, це дуже смачно!

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 180 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Морква - 200 г
  • Цедра апельсина - 1 шт
  • Олія соняшникова - 70 мл
  • Масло вершкове - 100 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Кориця
  • Горіх мускатний
  • Гвоздика
  • Какао-порошок - 2 ч. л.

крем

  • Сметана - 300 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Цукор - 120 г
  • Масло вершкове - 150 г

Ніколи не пекла морквяні торти, але дуже багато чула про їх підступність, нібито вони вони не підходять, клеклі, не пропечені коржі і. т. і. Цей морквяний торт ризикнула спекти і він вийшов! Покроково не фотографувала, поки немає такої звички. Але хочу ним поділитися, оскільки знаю, що багато хто шукає рецепт ідеального морквяного торта)

Інгредієнти

тісто

  • Морква - 500 г
  • Горіхи (підійдуть будь-які, у мене був фундук) - 150 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 320 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Кориця - 1 ст. л.
  • Олія - ​​150 г

крем

  • Сметана - 500 г
  • Цукор - 100 г
  • Сироп фруктовий (використовувала густий яблучний сироп з корицею від домашнього джему, в оригінальному рецепті використовується мед. У нас на нього алергія) - 50 г

Час приготування: 600 хвилин

Кількість порцій: 12

Чудовий торт для любителів вологою випічки. Шикарний смак і аромат торта підкорить всіх, не сумнівайтеся. Хто ще не пробував морквяну випічку - дуже рекомендую. Тепер це мій фаворит. Морквяний торт виходить великим, смачним і дуже бюджетним. Цей рецепт торту дійсно знахідка.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 350 г
  • Морква - 350 г
  • Яблуко - 50 р
  • Горіхи волоські - 160 г
  • Сіль
  • Олія - ​​120 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сметана - 500 г
  • Цукрова пудра - 100 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8