Ніжний торт без випічки

Смачні торти з фото для яких вам не знадобиться духовка. Торт без випічки виходить ніжний, смачний і соковитий. Полуницю можна замінити на будь-який фрукт по сезону, а можна не використовувати взагалі, від цього торт не стане гірше.

Інгредієнти

  • Молоко (750 + 50 для змочування печива) - 800 мл
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Полуниця (+300 г для прикраси) - 200 г
  • Печиво (топлене молоко) - 500 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Для крему молоко закип'ятити. Борошно, цукор і какао змішати і поступово всипати в кипляче молоко, постійно помішуючи. Крем довести до кипіння, він загусне. Якщо є грудочки процідити через сито. Остудити крем під плівкою, щоб не утворилася плівка. Під час охолодження крем загусне ще більше.

Полуницю нарізати, торт укладати шарами. Печиво вмочити в молоко знизу, потім крем, знову печиво, крем і шар полуниці. Зверху ще два шари печива з кремом, знову полуницю і два шари печива. Печиво, що залишилося, подрібнити в крихту і присипати торт. Зверху прикрасити полуницею. Торт відправити в холодильник для просочення на 6 годин або на ніч. Смачного.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі