Торт без випічки з пряників. Якщо у вас немає часу, немає духовки, а хочеться пригостити гостей і сім'ю смачненьким, то цей рецепт для вас! Торт виходить дуже ніжний, м'який і готується дуже швидко і легко!
Інгредієнти
- Пряник (будь-які) - 500 г
- Сметана (20%) - 500 г
- Цукрова пудра - 100 г
- Банан - 3 шт
- Шоколад темний (1 плитка) - 180 г
- Цукерки (кольорові шоколадні цукерки для прикраси) - за смаком
- Кількість порцій: 8
1. Пряники розрізаємо вздовж-на дві, три частини. Банани очищаємо і нарізаємо кружечками.
2. Сметану з'єднуємо з цукровою пудрою, перемішуємо.
3. Форму або блюдо застелити харчовою плівкою, так щоб кінці трохи звисали. У мене разьемна форма для випічки 20 см в діаметрі.
4.1-й шар сметанний крем, 2-й шар пряники, 3-й шар сметанний крем, 4-й шар банани. І так повторюємо шари. У мене вийшло по 3 шари. Зверху накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник просочитися мінімум на 4 години, краще на ніч.
5. Просочений тортик перевертаємо на блюдо, знявши харчову плівку і прикрашаємо тертим шоколадом і кольоровими цукерками.
Подаємо до столу! Наш м'який і дуже смачний торт без випічки готовий!
2. Сметану з'єднуємо з цукровою пудрою, перемішуємо.
3. Форму або блюдо застелити харчовою плівкою, так щоб кінці трохи звисали. У мене разьемна форма для випічки 20 см в діаметрі.
4.1-й шар сметанний крем, 2-й шар пряники, 3-й шар сметанний крем, 4-й шар банани. І так повторюємо шари. У мене вийшло по 3 шари. Зверху накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник просочитися мінімум на 4 години, краще на ніч.
5. Просочений тортик перевертаємо на блюдо, знявши харчову плівку і прикрашаємо тертим шоколадом і кольоровими цукерками.
Подаємо до столу! Наш м'який і дуже смачний торт без випічки готовий!
Додати новий коментар