Ніжний торт "Сметанник"

Сьогодні ми з вами приготуємо дуже смачний і дуже ніжний торт "Сметанник". Готується він цілком просто і швидко, не рахуючи часу для випічки, а його смак ніколи нікого не залишає байдужим. Готуйте торти з фото. Рецепти тортів дуже смачні, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

бісквіт

  • Сметана - 500 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Цукор - 360 г
  • Ванілін - 2 пакет.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

крем

  • Сметана (сметани 30%) - 300 г
  • Цукрова пудра - 200 г
  • Ванілін - 1 пакет.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

У миску розбиваємо 2 яйця і добре збиваємо міксером. Далі додаємо пакетик ваніліну і 180 гр цукру і теж збиваємо за допомогою міксера. Додаємо 250 гр сметани. Потім кладемо 1 чайну ложку розпушувача і просіваємо склянку борошна. Замішуємо тісто. Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Потрібно постукати формою по столу, щоб випустити повітря. Ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Другий корж готуємо точно так же, як і перший, тільки додамо 2-3 столові ложки какао в тісто, які потрібно просіяти. Коржі витягувати з форми і класти остигати верхівкою вниз. Потім розрізати кожен корж на 2 частини посередині, Крем приготувати з 300 гр сметани і 200 гр цукрової пудри з додаванням пакетика ваніліну. Збираємо торт: корж-крем-корж-крем. Змащуємо і боки торту і прикрашаємо за бажанням.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі