Шоколадний торт

Як спекти смачний, мокрий і швидкий, простий і бісквітний, пісний і мусовий, супер шоколадний торт з вишнями і чорносливом, з полуницею і апельсиновий, з горіхами і без яєць, з згущеним молоком, з безе і на кефірі, на молоці і без цукру, бісквіт з сирними кульками, легкий рецепт, на сковороді і без випічки, з сирним і шоколадним кремом, без муки і молока, без масла і крему, без міксера, в мультиварке і мікрохвильовці, для дітей, із заварним кремом, на день народження, прикрасити, який тане в роті, за 5 і 10 хвилин. Шоколадні торти прості рецепти. Як зробити, приготувати мокрий і простий шоколадний торт бісквіт в мультиварці, рецепт українською, з вишнею і малиною, шоколадний корж, з згущонкою, швидко, з фруктами і ягодами, з бананом, на кефіре і воді, на кипятку. Рецепти смачних шоколадних тортів. Готуйте і насолоджуйтеся!

Коли хочеться чогось солодкого, але часу немає для приготування складної випічки, можна приготувати ось такий простий домашній бісквітний торт шоколадний. Результат порадує вас, ваших рідних і близьких.

Інгредієнти

для тіста

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор (стакан 200 мл.) - 1 скл.
  • Сметана - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста (маленький пакет) - 1 пакет
  • Сіль - 1 пуч.
  • Какао-порошок - 1,5 ст. л.

для крему

  • Вершки (вершки не менше 33%) - 1 скл.
  • Загущувач для вершків - 1 пакет
  • Цукор - 1/2 скл.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.

декор

  • посипка кондитерська

Час приготування: 90 хвилин

День народження мого старшого сина. З цього приводу треба було приготувати щось смачне! Цей торт - продукт поєднання улюблених смаків дітей. Син дозволив порушити цілісність для фотографії в розрізі, хоча частування повинно було бути представлено колегам на роботі.

Інгредієнти

коржі

  • Масло вершкове - 250 г
  • Цукор (можна менше!) - 250 г
  • Шоколад темний - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Банан (з дуже стиглих в коржі + 4 для начинки) - 7 шт
  • Ром (або коньяк) - 1 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Розпушувач тіста - 2 пакета
  • Сода - 1,5 ч. л.

карамель

  • Цукор - 120 г
  • Вершки (33-35%) - 60 мл
  • Масло вершкове - 60 г
  • Сіль (морська) - 0,25 ч. л.

ганаш

  • Вершки (33-35%) - 400 мл
  • Шоколад темний - 280 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12

Пропоную вашій увазі рецепт - новорічний шоколадний торт з печива. Піч ми його не будемо, а це дуже важливо для передноворічної метушні. Заходьте в гості і насолоджуйтеся!

Інгредієнти

  • Шоколад темний - 300 г
  • Вершки (33%) - 800 мл
  • Масло вершкове - 125 г
  • Печиво - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Стружка шоколадна - 60 г
  • Марципан (для прикраси) - 100 г
  • Цукрова пудра - 40 г
  • Барвник харчовий (рожевий, для прикраси) - 1 шт
  • Загущувач для вершків - 1 пакет.
  • Посипка кондитерська (для прикраси) - 1 горст.

Бісквітний торт шоколадний готується досить просто і виходить високим і смачним. До нього підходить практично будь-який крем, а також ягоди і горіхи. Важливе правило при приготуванні шоколадного бісквіта на окропі: всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (1 склянка = 250 мл) - 2 скл.
  • Цукор - 2 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода - 1.5 ч. Л.
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Какао-порошок (з гіркою) - 6 ст. л.
  • Молоко - 1 скл.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Олія
  • Вода (окріп) - 1 скл.
  • Крем (150 г вершкового масла і 150 г вареного згущеного молока) - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Торт не м'ясо і не риба! Вкуснооо! Матусі спасибі (зберегла рецепти волохатих часів)! Торт і чай - це дааа! Це свято, панове! На торт я всіх вас запрошую! І з задоволенням пригощаю! Я старанно намагалася, щоб ви їли і добавки хотіли:)! Друзья! Дякую всім за підтримку, увагу, сердечність і розуміння! Ваша допомога в скрутну хвилину безцінної здалася мені! Дякуємо! Торти на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Концентрат (суха суміш заварного крему в пакеті, 100 грамів. У мене шоколадний, можна взяти ванільний і додати какао 1 ст. л.) - 1 пакет.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 ст. л.
  • Молоко - 100 мл
  • Какао-порошок (алкалізованний (можна не додавати, якщо крем шоколадний)) - 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Какао згущене - 0,5 бан.
  • Лікер (фруктовий для просочення коржів, трохи розбавити водою) - 30 мл
  • Вода (для просочення коржів)
  • Масло вершкове (для ганаша) - 50 г
  • Шоколад темний (для ганаша) - 50 г
  • Варення (тільки сироп, без ягід - щоб змастити верхній корж торта)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4