Шоколадний рецепт на окропі

Бісквітний торт шоколадний готується досить просто і виходить високим і смачним. До нього підходить практично будь-який крем, а також ягоди і горіхи. Важливе правило при приготуванні шоколадного бісквіта на окропі: всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (1 склянка = 250 мл) - 2 скл.
  • Цукор - 2 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода - 1.5 ч. Л.
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Какао-порошок (з гіркою) - 6 ст. л.
  • Молоко - 1 скл.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Олія
  • Вода (окріп) - 1 скл.
  • Крем (150 г вершкового масла і 150 г вареного згущеного молока) - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Просіваємо через сито борошно, какао-порошок, розпушувач і соду. В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, ванільний цукор і перемішуємо. Сюди ж додаємо молоко, олію і знову перемішуємо. Переливаємо рідкі інгредієнти до суміші з сухих інгредієнтів і добре все змішуємо. Потім додаємо окріп, швидко перемішуємо і переливаємо рідке тісто у форму для випічки.

Ставимо випікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 1 годину. Готовий бісквіт дістаємо з духовки і залишаємо в формі для випічки до повного охолодження. Потім розрізаємо бісквіт уздовж на 2-3 коржа. Змащуємо кремом бісквіт і ставимо в холодильник просочуватися на декілька годин. Бісквітний торт шоколадний готовий.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі