Швидкий і смачний торт з печива

Десерти, приготовлені в домашніх умовах, вважаються оригінальними і апетитними. Здивувати сім'ю і гостей під час святкового чаювання зможе незвичайний, швидкий, чудовий і дивовижно смачний торт без випічки, зроблений з популярного шоколадного печива "Орео", улюбленого дорослими і дітьми. Такий спосіб приготування торта з печивом дозволить значно заощадити час зайнятим господаркам.

Інгредієнти

для основи:

  • Печиво (Орео) - 300 г
  • Вершки (33%) - 100 мл

для начинки:

  • Нутелла - 100 г
  • Маскарпоне - 250 г
  • Вершки (для збивання 33%) - 150 мл
  • Цукрова пудра - 80 г
  • Ванільний цукор - 9 г

для прикраси:

  • посипання кондитерська
Для приготування основи торта необхідно подрібнити печиво в блендері.
2/3 подрібненого печива покладіть в миску (решту відкладіть в сторону - воно нам знадобиться для посипання торта зверху).
До измельченного печіва додати вершки і добре перемішайте, щоб вийшла досить густа маса.
Роз'ємну форму для випічки діаметром 18 см застелити пергаментним папером. Викладіть суміш печива, щоб створити підставу торта, злегка притискаючи.
На підставу торта викладіть "Нутеллу" (вона повинна бути досить рідкою, якщо немає, то злегка нагрійте її на водяній бані або в мікрохвильовій печі), добре вирівняйте і поставте в холодильник.
Тим часом, приготуйте начинку: в миску викладіть "Маскорпоне", ванільний цукор і цукрову пудру.
Збийте холодні вершки.
А в іншій мисці збийте Маскорпоне з ванільним цукром і цукровою пудрою.
З'єднайте збиті вершки в мисці зі збитими Маскорпоне, цукровою пудрою і ванільним цукром. Акуратно все перемішайте.
Візьміть з холодильника приготовану основу з печива і "Нутеллою", вилийте на його поверхню масу зі збитих вершків і "Маскорпоне", вирівняйте.
Верх десерту посипте крихтою з печива і прикрасьте посипкою, потім поставте торт в холодильник і дайте постояти 3-4 години.
Розсипчастий торт без випічки готовий. Приємного чаювання!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі