Торт "Черепаха" бісквітний

Цей бісквітний торт я готую практично на кожне свято. Робиться легко і швидко.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цукор - 320 г
  • Сода - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 240 г

для змазування торта

  • Сметана - 800 г
  • Цукор - за смаком

помадка

  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Молоко - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 8

6 яєць збиваємо...
Додаємо 1 чайну ложку соди, перемішуємо...
Додаємо цукор... перемішуємо...
Далі борошно...
Повинна вийти консистенція схожа на сметану, не рідка і не густа...
Столовою ложкою викладаємо млинці на деко, деко не змащувати... Отримуємо ось такі коржі :) Після кожного випікання деко миємо...
Сметану з цукром змішуємо. Цукор на свій смак.
Свій коржик занурюємо в сметану з цукром і викладаємо у форму.
Формуємо торт.
Змащуємо сметаною, що залишилася зверху, весь наш тортик
Готуємо помадку, всі інгредієнти змішуємо і варимо на середньому вогні до загусання. Потім даємо охолонути повністю нашій помадці...
Змащуємо торт помадкою.
Даємо настоятися, краще ніч, і їмо. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі