Цей бісквітний торт я готую практично на кожне свято. Робиться легко і швидко.
Інгредієнти
тісто
- Яйце куряче - 6 шт
- Цукор - 320 г
- Сода - 1 ч. л.
- Борошно пшеничне / Борошно - 240 г
для змазування торта
- Сметана - 800 г
- Цукор - за смаком
помадка
- Какао-порошок - 3 ст. л.
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
- Молоко - 1 скл.
- Цукор - 1 скл.
Час приготування: 100 хвилин
Кількість порцій: 8
6 яєць збиваємо...
Додаємо 1 чайну ложку соди, перемішуємо...
Додаємо цукор... перемішуємо...
Далі борошно...
Повинна вийти консистенція схожа на сметану, не рідка і не густа...
Столовою ложкою викладаємо млинці на деко, деко не змащувати... Отримуємо ось такі коржі :) Після кожного випікання деко миємо...
Сметану з цукром змішуємо. Цукор на свій смак.
Свій коржик занурюємо в сметану з цукром і викладаємо у форму.
Формуємо торт.
Змащуємо сметаною, що залишилася зверху, весь наш тортик
Готуємо помадку, всі інгредієнти змішуємо і варимо на середньому вогні до загусання. Потім даємо охолонути повністю нашій помадці...
Змащуємо торт помадкою.
Даємо настоятися, краще ніч, і їмо. Смачного!
Додати новий коментар