Сирний торт

Легкий і холодний, шоколадно і яблучно сирний торт без випічки з печивом, рецепт з вишнями, з полуницею без випічки, з пісочним тістом, з малиною і персиками, з абрикосами і ананасами, з чорницею і яблуками, з печива і желейний, без випікання, в мультиварці і духовці, в мікрохвильовці і на сковороді, дієтичний, з фруктами і желе, рецепт з заварним кремом, з маком і клубникою, на сметані і кефірі, на пісочному тісті, сімейний, суфле, солоний і солодкий, торфяний, шедевр, швейцарський. Як спекти, приготувати маково сирний пляцок, бісквіт, з вишнею, сирне асорті, без випечки, в мультиварке, гарбузово сирний торт, сирний мусовий тортик, з желатином, сирні кульки. Готуйте і насолоджуйтеся!

Легкий рецепт сирного торта з лаваша. Сир, сметана, ягоди і лаваш. Трохи меду і торт готовий! Прекрасний десерт в жарку погоду! Рецепти тортів, готуйте і насолоджуйтеся!

Інгредієнти

  • Сир - 1 кг
  • Сметана - 400 мл
  • Лаваш - 3 шт
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Мед - 150 г
  • Загущувач для вершків (загущувач для сметани) - 5 г
  • Малина - за смаком
  • Смородина чорна - за смаком
  • Вишня - за смаком

У рецепті цієї страви я поєднувала два улюблених десерту: печиво і торт. Результат перевершив всі мої очікування - ніжний сирний крем на ароматної карамельно-медової пісочної основі, прикрашеної повітряною меренгою - ідеальне поєднання! Ділюся рецептом сирного торту, готуйте і насолоджуйтеся )

Інгредієнти

тісто:

  • Масло вершкове - 70 г
  • Цукор - 60 г
  • Мед (рідкий) - 0.5 ст. л.
  • Ваніль - 1 пуч.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 120 г
  • Розпушувач тіста - 3 г
  • Сіль - 1 пуч.

начинка:

  • Сир (знежирений, у мене 2 пачки по 180 гр.) - 360 г
  • Жовток яєчний (яйця невеликі) - 2 шт
  • Цукор - 60 г
  • Вершки (у мене 33%, можна замінити на сметану 20%) - 200 мл
  • Ваніль - 1 пуч.
  • Крупа манна - 1 ст. л.

меренга:

  • Білок яєчний - 3 шт
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачного і дуже ніжного сирного торта.

Інгредієнти

корж

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста
  • Варення (для просочення коржа (у мене персикове)) - 2 ст. л.
  • Олія (для змащування форми) - 1 ч. л.

сирна начинка

  • Сир (5% жирності) - 330 г
  • Сметана (15% жирності) - 380 мл
  • Цукор - 200 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Желатин - 3 ст. л.
  • Вода - 50 мл