Торт без борошна "Пальма де Майорка"

Оригінальний, смачний. низькокалорійний, легкий і корисний мусовий торт. Цей рецепт торту підійде навіть тим, хто на дієті, хто намагається правильно харчуватися. І якщо вам захотілося солодкого і смачного - то це для вас! Якщо ваші діти не люблять сир і йогурт, то цей тортик з ними - будуть із задоволенням наминати! Рецепти тортів дуже смачні, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

торт

  • Пластівці кукурудзяні - 160 г
  • Шоколад білий - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Сир - 200 г
  • Йогурт (або кефір) - 300 г
  • Вершки (33%) - 250 мл
  • Желатин - 15 г
  • Мандарин - 150 г
  • Коньяк - 1 ст. л.

прикраса

  • Банан - 1 шт
  • Мандарин - 2 шт
  • Ківі - 2 шт

заливка

  • Желе - 1 пач.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Желатин заливаємо 1: 5 водою. Часточки мандарина на 15 хв. заливаємо коньяком. Пластівці заливаємо розтопленим білим шоколадом, перемішуємо і викладаємо в роз'ємну форму - в холодильник на 15 хв. Збиваємо вершки. Желатин розтоплюємо, додаємо цукор, йогурт, сир, перемішуємо і вводимо цю суміш в вершки. Половину отриманого мусу виливаємо на пластівці, викладаємо мандаринки, знову - мус і ставимо в морозильник на 1 годину. Прикрашаємо наш мусовий торт фруктами, заливаємо желе, знову на мороз на 15 хв. Знімаємо форму - торт готовий!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі