Рецепт з яблучним кремом

Якщо ви не любите піч і возитися з тістом пропоную приготувати приголомшливо смачний торт з печива. Готується торт буквально за 30 хвилин, головне приготувати крем. Перемащуємо ще гарячим кремом печиво і торт готовий! Даємо охолонути і насолоджуємося ніжним смаком. Рецепти тортів дуже смачні, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Печиво - 600 г
  • Яблуко - 1 кг
  • Цукор - 200 г
  • Молоко - 600 мл
  • Пудинг ванільний - 2 пач.
  • Сметана - 100 г
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.
  • Горіхи волоські - 150 г

Час приготування: 30 хвилин

Для крему очистимо яблука від шкірки і натремо на крупній тертці. Додаємо до яблук цукор і 300 мл молока, ставимо на вогонь і тушкуємо 10 хвилин, щоб яблука стали м'якими. Тим часом беремо ванільний пудинг і висипаємо в 300 мл молока, що залишилося, і добре перемішати. Якщо у вас не продається ванільний пудинг, можете його замінити 100 гр кукурудзяним крохмалем.
Коли яблука стали м'якшими, виливаємо молочну суміш і енергійно помішуючи, варимо до загустіння приблизно хвилину-дві. Знімаємо з вогню, наш крем готовий, будемо збирати торт. Печиво беремо бісквітне, можна взяти біле і шоколадне і чергувати коржі. Форму беріть обов'язково глибоку з бортиками, приблизно 20 на 30. Викладаємо ряд печива і рясно змащуємо кремом і т. і.
Даємо крему охолонути і прибираємо в холодильник години на 4-5, щоб крем добре застиг. Прикрашаємо наш торт з печива на свій смак, я змішала сметану з цукром, змастила верх і посипала подрібненими горіхами. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі