Якщо ви не любите піч і возитися з тістом пропоную приготувати приголомшливо смачний торт з печива. Готується торт буквально за 30 хвилин, головне приготувати крем. Перемащуємо ще гарячим кремом печиво і торт готовий! Даємо охолонути і насолоджуємося ніжним смаком. Рецепти тортів дуже смачні, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Печиво - 600 г
- Яблуко - 1 кг
- Цукор - 200 г
- Молоко - 600 мл
- Пудинг ванільний - 2 пач.
- Сметана - 100 г
- Цукрова пудра - 3 ст. л.
- Горіхи волоські - 150 г
Час приготування: 30 хвилин
Для крему очистимо яблука від шкірки і натремо на крупній тертці. Додаємо до яблук цукор і 300 мл молока, ставимо на вогонь і тушкуємо 10 хвилин, щоб яблука стали м'якими. Тим часом беремо ванільний пудинг і висипаємо в 300 мл молока, що залишилося, і добре перемішати. Якщо у вас не продається ванільний пудинг, можете його замінити 100 гр кукурудзяним крохмалем.
Коли яблука стали м'якшими, виливаємо молочну суміш і енергійно помішуючи, варимо до загустіння приблизно хвилину-дві. Знімаємо з вогню, наш крем готовий, будемо збирати торт. Печиво беремо бісквітне, можна взяти біле і шоколадне і чергувати коржі. Форму беріть обов'язково глибоку з бортиками, приблизно 20 на 30. Викладаємо ряд печива і рясно змащуємо кремом і т. і.
Даємо крему охолонути і прибираємо в холодильник години на 4-5, щоб крем добре застиг. Прикрашаємо наш торт з печива на свій смак, я змішала сметану з цукром, змастила верх і посипала подрібненими горіхами. Смачного!
Додати новий коментар