Такі торти без випічки відмінно підійдуть тим хто не любить пекти, оскільки для їх приготування духовка нам не знадобитися. М'яка текстура, приємний оксамитовий крем і смачна вишенька все це гармонійно поєднується в одному торті з вишнями, спробуйте.
Інгредієнти
тісто
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
- Какао-порошок - 50 г
- Олія - 2 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Молоко - 400 мл
крем
- Сметана - 500 г
- Цукор - 200 г
- Стружка кокосова - 4 ст. л.
глазур
- Масло вершкове - 50 г
- Молоко - 20 мл
- Цукор - 3 ст. л.
- Какао-порошок - 2 ст. л.
крім того
- Вишня - 40 шт
Час приготування: 40 хвилин
1. Готуємо млинці. Для цього яйця змішуємо з цукром, борошном, какао і молоком. Вливаємо олію і смажимо на розжареній сковороді. З цієї кількості виходить 16-17 млинців.
2. Для крему сметану збиваємо з цукром, при необхідності додаємо загущувач. Додаємо кокосову стружку.
3. У кожен млинець викладаємо трохи сметанного крему і 2-3 консервовані вишні. Звертаємо в трубочку.
4. Складаємо торт. Викладаємо млинці, кожен шар змащуючи кремом, кожен наступний шар зменшуючи на один млинець, поки у нас не залишиться один млинець вгорі.
5. За бажанням готуємо глазур, змішуючи цукор, молоко, какао і вершкове масло. Нагріваємо на плиті і охолоджуємо.
6. Поливаємо торт глазур'ю і посипаємо кокосовою стружкою.
Смачного.
2. Для крему сметану збиваємо з цукром, при необхідності додаємо загущувач. Додаємо кокосову стружку.
3. У кожен млинець викладаємо трохи сметанного крему і 2-3 консервовані вишні. Звертаємо в трубочку.
4. Складаємо торт. Викладаємо млинці, кожен шар змащуючи кремом, кожен наступний шар зменшуючи на один млинець, поки у нас не залишиться один млинець вгорі.
5. За бажанням готуємо глазур, змішуючи цукор, молоко, какао і вершкове масло. Нагріваємо на плиті і охолоджуємо.
6. Поливаємо торт глазур'ю і посипаємо кокосовою стружкою.
Смачного.
Додати новий коментар