Торт "Графські руїни" з вишнею

Цей торт з дитинства мені робила моя мама і називала його Графські руїни)) Торт дуже смачний. Сметанний крем чудово поєднується з цими коржами. Вишня надає свіжість і родзинку. Спробуйте!

Інгредієнти

коржі

  • Масло вершкове - 50 г
  • Сметана - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 220 г
  • Цукор - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

крем

  • Сметана - 500 г
  • Цукор - 200 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет

начинка

  • Вишня - 100 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Робимо коржі: в ємності змішуємо яйця, цукор, сметану.
Додаємо соду (погашену лимонним соком або оцтом), борошно.
Какао, м'яке вершкове масло. Все ретельно перемішуємо. Повинна вийти маса як дуже густа сметана.
Викладаємо масу в форму для випічки, покриту пергаментним папером, або змащену вершковим маслом.
Випікаємо при 170 градусах 45 хвилин. Даємо охолонути.
Робимо крем: збиваємо сметану блендером з насадкою віночок близько 6-8 хвилин.
Додаємо цукор, ванілін, какао і ще збиваємо. Крем повинен бути густий.
У пирога зрізаємо верхівку і боки. Ділимо пиріг на дві частини.
Першу частину змащуємо половиною крему і укладаємо на крем вишню.
Накриваємо другою частиною і порізаними на кубики боками і верхівкою. І зверху решту крему.
Торт повинен просочитися і застигнути до ранку.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі