Торт "Хороша дівчинка"

Цей торт - натхнення від улюбленої подруги. Поєднання ніжності полуниці і вершкового крему з шаленою чертовщінкой карамельного бісквіта і м'яти! Несподівано весело і душевно. Як і сама людина, на честь якого названий цей рецепт.

Інгредієнти

бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 150 г
  • Шоколад білий - 100 г

Джем

  • Полуниця - 250 г
  • М'ята - 60 г

крем

  • Сир вершковий - 300 г
  • Вершки - 150 мл
  • Цукрова пудра - 150 г
Збиваємо 4 яйця з 150 гр. цукру до щільної піни.
Додаємо 150 гр. борошна, перемішуємо знизу вгору.
100 гр. білого шоколаду, попередньо замороженого, рубаємо довільно.
Додаємо до тіста, виливаємо в форму 18см, і в духовку на 30 хвилин при 170 градусах.
Поки печеться бісквіт миємо і ріжемо 250 гр. полуниці. 150 гр. відкладаємо на прикраси і начинку. Я використовувала заморожену, і це нітрохи не зіпсувало смак. Головне попередньо розморозити в холодильнику, а потім при кімнатній температурі. Ну і головне - бути впевненим у виробникові.
Миємо та сушимо рушником 60 гр. м'яти.
Блендіруємо всю м'яту і 100 гр. полуниці, уварюємо хвилин 10-15.
В цей час бісквіт вже готовий, ріжемо на 3 частини. Шматочки шоколаду розтанули і надали бісквіту карамельний аромат і присмак. Крем! Просто збиваємо всі інгредієнти разом: 300 гр. вершкового сиру, 150 гр. вершків 20% і 150 гр. цукрової пудри.
Збірка.. На корж викладаємо джем.
На джем викладаємо крем і полуницю.
Знову трохи крему. І накриваємо другим бісквітом. Повторюємо.. Крем, полуниця, крем і третій бісквіт.
Покриваємо весь торт кремом, зверху поливаємо залишками джему і викладаємо останню полуницю в якості прикраси.
Вид зверху.
І розріз! Цей бісквітний торт виходить ніжний, але аж ніяк не легкий. У приготуванні елементарний, але смакової набір відмінний. Нова десятирічна глава в твоєму житті відкрита! Нехай вона буде ніжна і раптова як і ти сама!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі