Торт «Медовик» за 10 хвилин

Смачний і ніжний медовий торт, що тане в роті! Дуже раджу його приготувати! Готується моментально, з доступних продуктів, а на смак навіть смачніше звичайного медовика!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 140 г
  • Розпушувач тіста (11 грам) - 1 пач.
  • Мед (1 ложка в крем і 3 ложки в тісто) - 4 ст. л.
  • Сметана (В крем. Сметана бажано 25 відсотків!) - 400 г
  • Цукрова пудра - 70 г
  • Горіхи волоські - 100 г

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Збиваємо гарненько в міксері 2 яйця з цукром.
Потім додаємо змішаний з 140 грамами борошна розпушувач і 3 столові ложки меду. Тісто разрівнюємо на листі, застеленому антипригарним пергаментним папером, злегка змащеній вершковим маслом.
Відправляємо випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 8-9 хвилин.
За цей час готуємо крем: збиваємо сметану з цукровою пудрою, трохи пізніше додавши 1 столову ложку меду.
Розрізаємо корж на 4 рівні частини. Змащуємо кожен корж і боки кремом і посипаємо подрібненими горішками!
Смачний медовий тортик готовий! Пригощайтеся!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі