Торт "Молочна дівчинка"

Пропоную приготувати простий домашній торт "Молочна дівчинка" на день народження з коржів на згущеному молоці, змазаного сметанним кремом. Торт досить простий і смачний) Кухня: Російська. Рецепти тортів дуже смачні, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Молоко згущене - 1 бан.
  • Розпушувач тіста - 12 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Сметана (20%) - 500 г
  • Цукор - 100 г
  • Стружка кокосова (для прикраси) - 50 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Всі інгредієнти для приготування торту повинні бути кімнатної температури. Згущене молоко краще брати хорошої якості, на етикетці якого значиться ГОСТ, а не ТУ. У складі має бути молоко і цукор без додаткових інгредієнтів. До згущеного молока додаємо яйця, перемішуємо до однорідності маси. Додаємо сіль. Сіль я завжди додаю в торти і солодку випічку. Щіпка солі допоможе посилити смак страви і зробить його більш насиченою.
Просіваємо борошно і розпушувач.
Добре перемішуємо з яєчно-згущеною сумішшю. Тісто готове.
Приступаємо до випікання коржів. Можна випікати круглі коржі, як в класичному рецепті, але я зроблю простіше. Деко застилаємо пергаментним папером або силіконовим килимком, у мене деко формою 30 * 40 см. Якщо сумніваєтеся в якості пергаменту, змастіть його рослинним маслом. Ділимо умовно тісто навпіл. Виливаємо 1 частину тіста і розподіляємо його невеликим шаром по листу. Намагаємося якомога рівніше розподілити тісто.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 7 хвилин. Як тільки корж підзолотиться - виймаємо. Відрізаємо відразу у гарячого коржа нерівні кінчики і ріжемо на необхідну кількість частин. З усієї кількості тіста у мене вийшло 8 коржів. Ріжемо акуратно, тому що коржі дуже ніжні. Остужаємо коржі. Не складайте їх один на одного поки вони гарячі, можуть прилипнути один до одного. Точно так же випікаємо другу частину тіста.
Тепер займемося кремом. Змішаємо сметану і цукор. Можна взяти цукрову пудру.
Збираємо торт. На корж намазуємо шар крему, укладаємо зверху наступний корж. Продовжуємо поки не зберемо весь торт. Через те, що крем рідкий я на деякий час прибираю торт в холодильник, приблизно на 30 хвилин. Крем підзастигне і вбереться, і потім продовжую обмазувати торт кремом.
Так само з такими коржами відмінно поєднуються креми на основі сирного сиру. Прикрашаємо торт побажанням, у мене це кокосова стружка, ягоди і м'ята. Ми залишаємо торт в холодильнику мінімум на 4 години. Я залишаю на ніч. Неймовірно смачний торт на день народження - молочна дівчинка - готовий! Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі