Торт "Молочна дівчинка" з кавовим кремом

Виходить дуже ніжний бісквітний торт. Доступний і дуже смачний варіант. Прекрасне поєднання молочних коржів і вершково-кавового крему. Простий в приготуванні. Кухня: Німецька

Інгредієнти

для тіста

  • Молоко згущене - 1 бан.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тесту - 3 ч. л.
  • Сіль - 2 г

для крему

  • Вершки (35%) - 500 мл
  • Цукрова пудра - 70 г
  • Кава розчинна - 6 г

Для прикраси

  • Шоколад темний - 30 г

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Яйця змішати міксером. Додати згущене молоко. Перемішати. Додати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, змішати в однорідну масу. Щоб коржі не підгорали за бажанням можна додати 50 гр. розм'якшеного вершкового масла і на 50 гр. більше борошна. На папері для випічки намалювати кола діаметром 21 см, перевернути папір і викласти тісто на папір, розподілити всередині кола.

Перенести на деко. Випікати в заздалегідь розігрітій до 190 ° C духовці 5-7 хв. Перекласти на решітку для охолодження. Відокремити коржі від паперу. Підрівняти краї. Частину необхідних для крему вершків (кілька ст. ложок) відокремити і змішати з розчинною кавою. Основну масу вершків збити міксером, додати цукрову пудру і збивати ще декілька хвилин. В кондитерський мішок відкласти кілька ст. ложок збитих вершків для прикраси.

В основну масу збитих вершків додати вершки з кави, яка разчинилася, і збивати кілька хвилин. Зібрати наш бісквітний торт, промазав коржі, а так само боки. Зверху прикрасити білими вершками, відкладеними в кондитерський мішок, і рубаним шоколадом. Прибрати в холодильник на добу, для просочення.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі