Торт "Панчо" з ананасами

Пропоную вашій увазі нескладний вологий бісквітний торт Пачно зі сметаною заливкою і консервованими ананасами. Любителям шоколадних, соковитих тортів присвячується) Ананаси при бажанні можна замінити на інші консервовані фрукти. А особливо смачним торт вийде з садовими свіжими або замороженими ягодами. Кухня: Російська

Інгредієнти

для коржів

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Цукор - 250 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Для начинки

  • Ананас (консервовані) - 1 бан.
  • Сметана (20% жирності) - 500 г
  • Цукрова пудра - 150 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

До борошна додаємо какао-порошок, розпушувач, добре перемішуємо.
Яйця збиваємо в пишну піну, потроху додаємо цукор. Збиваємо яйця з цукром до стійкої піни.
З'єднуємо яєчну і борошняну суміші, акуратно вмішати всю муку.
Виливаємо тісто в форму. Ставимо в розігріту духовку до 180 ° на 30-40 хвилин. Перші 20 хвилин духовку відкривати не можна. Перевіряємо дерев'яною шпажкою готовність. Даємо коржу охолонути.
Для начинки: сметану змішуємо з цукровою пудрою.
Розрізаємо корж на 3 на частини. Перший корж залишаємо.
Два коржа, які залишилися, ріжемо на квадратики довільного розміру.
Третину сметанного крема залишаємо. Бісквітні квадратики змішуємо з основної кількістю крему.
Цілий корж, що залишився, просочуємо сиропом від консервованого ананаса.
Викладаємо на корж шматочки ананаса і просочені кремом квадратики.
Зверху змащуємо кремом. Ми залишаємо настоятися мінімум 3 години. За бажанням прикрашаємо шоколадом.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі