Печінковий рецепт "Черговий"

Рецептів подібних печінкових тортів дуже багато, пропоную заглянути і в мій, а раптом вам сподобається. Є кілька нюансів, від чого він ситніше, цікавіше на смак. Готується швидко, а на святкових столах зникає моментально. Рекомендую і вам порадувати ваших гостей. Готуйте торти на день народження. Пригощайтеся.

Інгредієнти

коржі печінково-м'ясні

  • Печінка куряча - 400 г
  • Фарш м'ясний (яловичий) - 150 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Кетчуп ( "Шашличний") - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Крупа манна - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія (для смаження) - за смаком

начинка

  • Морква - 150 г
  • Майонез - за смаком

прикраса

  • Помідори черрі - 1 шт
  • Кукурудза - за смаком
  • Кріп - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Яловичий фарш, печінку і цибулю подрібнити в блендері. Додавання яловичого фаршу робить коржі щільніше, смачніше і злегка прибирає смак печінки.
У масу вбити яйця, кетчуп і гірчицю.
Додати борошно і манку, посолити. Ретельно вимісити. Залишити на 20 хвилин для набухання манки.
Посмажити тонкі млинчики на олії 6 - 7 шт. діаметром 12-14 см. Остудити.
Для начинки використовувати готовий салат "Морква по-корейськи". Але для зручності подрібнити його, можна порубати ножем або в блендері.
Зібрати торт. Коржі обрізати, викласти один на блюдо. Нанести сіточку майонезу, на неї моркву. Накрити наступним коржем, повторити начинку і так до кінця.
Злегка ущільнити. Промазати майонезом боки, прикрасити за бажанням. Дати настоятися 3-12 годин.
Що б я не готувала на святковий стіл, такий торт завжди зустрічається на "Ура!". Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі