Шоколадно-медовий рецепт за 15 хвилин

Смачний торт, без метушні з тістом і розкочування коржів! Рецепт готується легко і просто, а результат вас порадує!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 130 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Мед - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Масло вершкове - 200 г
  • Молоко згущене (варене) - 1 бан.
  • Шоколад молочний / Шоколад (І горіхи для прикраси) - 100 г

Час приготування: 15 хвилин

Добре збиваємо міксером 3 яйця з 80 грамами цукру до білого кольору. Додаємо 3 ст. ложки рідкого меду. Потім додаємо суміш борошна 130 грам і розпушувача 2 ч. ложки. Додаємо 2 ст. ложки какао. Збиваємо все разом. Потім суміш викладаємо на антипригарний пергаментний папір, злегка змащену вершковим маслом і випікаємо при 180 градусах 9-10 хвилин. Розрізаємо готовий корж на 4 частини і промазуємо кремом. Прикрашаємо за бажанням: розтопленим шоколадом, горіхами І так далі.

Крем: Розм'якшене вершкове маслр збиваємо з 1 банкою вареного згущеного молока. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі