Торт "Снігова вишня"

Приготування цього смачного і ефектного бісквітного торта з сметанним кремом не займе багато часу. У ньому вдало поєднуються кислинка вишні і смак шоколаду під найніжнішим сметанним кремом. Обов'язково спробуйте його приготувати і цей торт з вишнями стане вашим фаворитом.

Інгредієнти

бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 130 г
  • Олія (без запаху) - 3 ст. л.

крем

  • Сметана - 600 г
  • Желатин - 1 ч. л.
  • Вишня - 300 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Цукор - 100 г
  • Пудинг (шоколадний) - 1 пакет

прикраса

  • Загущувач для вершків (загущувач для сметани) - 1 пакет.
  • Сметана - 200 г
  • Вишня - 50 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Яйця і цукор збиваємо 10 хв., До суміші додаємо 3 ст. л. масла, борошно, какао і розпушувач, все перемішуємо. Виливаємо тісто на деко, вистелений пергаментом, випікаємо 15 хв. при температурі 180 градусів. Бісквіт залишаємо остигати.
Для приготування крему желатин заливаємо 2 ст. л. теплої водою, перемішуємо до повного розчинення. У сметану додаємо желатин, цукор і ванільний цукор, все перемішуємо. З остиглого коржа вирізаємо денце розміром під форму в якій буде збиратися торт. Решту бісквіта нарізаємо шматочками 2 на 2 см. На блюдо встановлюємо кільце від форми і в кільце викладаємо бісквітне денце, промазуємо його кремом. Потім вкладаємо шар вишні, кожен шматочок бісквіта вмочаємо в крем і укладаємо шарами, чергуючи з вишнею. Залишаємо в холодильнику для просочення на 2-3 години.
Готуємо шоколадний пудинг і викладаємо його на верх торта. Даємо остаточно застигнути. Для прикраси торта зробимо сметанний крем. Для цього нам потрібно сметана, загущувач для сметани і ванільний цукор. Готуємо крем за інструкцією на упаковці загустителя для сметани. Крем виходить дуже ніжний і смачний, дуже схожий на збиті вершки. Перш ніж прибрати рознімне кільце, акуратно проходимо ножем уздовж бортів форми. Прибираємо рознімне кільце і починаємо прикрашати наш бісквітний торт з сметанним кремом. За допомогою кондитерського шприца і вишні прикрашаємо торт як вам більше подобається.
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі