Цей бісквітний торт сподобається і дорослим і дітям! Ніжний бісквіт зі смачною начинкою з арахісу і вареного згущеного молока багатьом припаде до душі!
Інгредієнти
бісквіт
- Яйце куряче - 6 шт
- Цукор - 225 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
- Ванільний цукор
начинка
- Масло вершкове - 200 г
- Молоко згущене (варене) - 1 бан.
- Арахіс - 250 г
- Крекер (вершковий) - 100 г
глазур
- Молоко - 2 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 50 г
- Какао-порошок - 3 ст. л.
Починаємо приготування бісквіта:
1. Беремо яйця і відділяємо білки від жовтків
2. У жовтки додаємо половину цукру і ванільний цукор
3. Перетираємо жовтки з цукром
4. Збиваємо білки і розігріваємо піч до 170 градусів
5. До збитих жовтків додаємо поступово цукор і продовжуємо збивати
6. До желтковой маси додаємо третю частину збитих білків і акуратно перемішуємо зверху вниз.
7. У жовткову масу додаємо борошно і ретельно перемішуємо
8. Додаємо решту білків і знову ретельно перемішуємо зверху вниз
9. Форму для випічки застилаємо пергаментом, а бічні стінки притрушуємо борошном
10. Викладаємо тісто і ставимо в духовку
Робимо начинку:
1. Змішуємо вершкове масло з вареним згущеним молоком і перемішуємо до однорідності
2. Додаємо в отриману суміш арахіс і крекер і ретельно перемішуємо
Дістаємо бісквіт, перевертаємо догори дном на решітку і даємо охолонути в формі. Після того як форма охолола, витягаємо бісквіт і даємо повністю охолонути. Розрізаємо бісквіт звичайної ниткою навпіл. На нижню половину викладаємо начинку і накриваємо другою половиною трохи притискаючи.
Робимо глазур:
1. У молоко додаємо цукор і ставимо на вогонь помішуючи, щоб розчинився цукор
2. Додаємо масло і розмішуємо до однорідності
3. Через сито додаємо какао, розмішуємо і варимо до бажаної густоти
Заливаємо наш бісквітний торт глазур'ю і прикрашаємо на свій розсуд.
Смачного!
1. Беремо яйця і відділяємо білки від жовтків
2. У жовтки додаємо половину цукру і ванільний цукор
3. Перетираємо жовтки з цукром
4. Збиваємо білки і розігріваємо піч до 170 градусів
5. До збитих жовтків додаємо поступово цукор і продовжуємо збивати
6. До желтковой маси додаємо третю частину збитих білків і акуратно перемішуємо зверху вниз.
7. У жовткову масу додаємо борошно і ретельно перемішуємо
8. Додаємо решту білків і знову ретельно перемішуємо зверху вниз
9. Форму для випічки застилаємо пергаментом, а бічні стінки притрушуємо борошном
10. Викладаємо тісто і ставимо в духовку
Робимо начинку:
1. Змішуємо вершкове масло з вареним згущеним молоком і перемішуємо до однорідності
2. Додаємо в отриману суміш арахіс і крекер і ретельно перемішуємо
Дістаємо бісквіт, перевертаємо догори дном на решітку і даємо охолонути в формі. Після того як форма охолола, витягаємо бісквіт і даємо повністю охолонути. Розрізаємо бісквіт звичайної ниткою навпіл. На нижню половину викладаємо начинку і накриваємо другою половиною трохи притискаючи.
Робимо глазур:
1. У молоко додаємо цукор і ставимо на вогонь помішуючи, щоб розчинився цукор
2. Додаємо масло і розмішуємо до однорідності
3. Через сито додаємо какао, розмішуємо і варимо до бажаної густоти
Заливаємо наш бісквітний торт глазур'ю і прикрашаємо на свій розсуд.
Смачного!
Додати новий коментар