Рецепт "Вишнева насолода"

У кожного торта є свій внутрішній світ і саме ви вирішуєте, яким він буде! Ніжний бісквіт, в поєднанні зі свіжими ягодами з повітряним кремом зі збитих вершків і згущеного молока подарує вам справжню насолоду. Спробувавши один шматочок, неможливо відірватися.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Сода гашена оцтом (без гірки) - 1 ч. л.
  • Олія (для змазування)
  • Вершки (33%. охолоджені.) - 250 мл
  • Молоко згущене (варене)
  • Вишня - 150 г
  • Шоколад молочний / Шоколад
  • Вода (тепла кип'ячена солодка (для просочення))

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 12

Збиваю з цукром. Додаю просіяне борошно, соду (гашу оцтом). Тісто виливаю в чашу мультиварки. На дно стелю папір для випічки, змащену олією. Випікаю в режимі "Випічка" 1 годину. Остуджую на решітці. Потім ділю на бісквіт на дві половинки. Просочую теплою кип'яченою водою з цукром. Для крему беру охолоджені вершки 33%. Починаю збивати на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи до середньої. Через хвилину додаю варену згущенку. Продовжую збивати на середній швидкості. Крем готую 5 хвилин. Беру одну половинку бісквіта, змащую кремом. Накриваю другою половинкою, знову змащую кремом. Викладаю свіжу вишню без кісточок. Викладаю залишився крем. Посипаю натертим на дрібній тертці шоколадом. Забираю в холодильник.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі