Цей бісквітний торт - моя імпровізація на класичний рецепт торту :) на просторах інтернету безліч варіантів цього торта, і просто зі згущеним молоком, з безе і горіхами і т. і., Але мені хотілося зробити швидкий торт без проблем, щось хоча б віддалено схоже на справжній "Снікерс". Пропоную вам свій варіант цього торта.
Інгредієнти
- Яйце куряче (для бісквіту) - 6 шт
- Цукор (для бісквіту-100, для сиропу-50.) - 150 г
- Борошно пшеничне / Борошно (для бісквіту) - 100 г
- Какао-порошок (для бісквіту) - 3 ст. л.
- Масло вершкове (для крему.) - 200 г
- Молоко згущене (молоко згущене варення.) - 1 бан.
- Печиво (печиво крекер.) - 100 г
- Паста арахісова (для крему) - 100 г
- Горіхи - 100 г
- Шоколад темний - 100 г
- Вершки - 20 мл
- Вода - 80 мл
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 10
1. Для початку потрібно спекти бісквіт. Збиваємо яйця з цукром до збільшення маси в об'ємі, потім додаємо борошно і какао - порошок. Готове тісто перекладаємо в форму для випікання і ставимо в розігріту духовку до 180 гр., На 20 хвилин.
2. Готовий бісквіт нарізаємо на 3 коржа.
3. Готуємо крем. Збиваємо вершкове масло з вареним згущеним молоком до збільшення в об'ємі.
4. Готуємо сироп. У каструлю виливаємо воду і додаємо цукор, ставимо на вогонь і уварюємо до стану киселю.
5. Подрібнюємо печиво і до нього додаємо арахісову пасту і все добре перемішуємо.
Подрібнюємо горіхи.
6. Просочуємо корж сиропом, а потім кожен корж змащуємо масляним кремом, арахісової пастою з печивом і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо торт в холодильник.
7. Розтоплюємо шоколад на водяній лазні з вершками.
8. Дістаємо торт з холодильника і поливаємо шоколадом, прикрашаємо за бажанням.
Готовий бісквітний торт прибираємо в холодильник. Перед подачею торт дістаємо з холодильника приблизно за 2 години.
2. Готовий бісквіт нарізаємо на 3 коржа.
3. Готуємо крем. Збиваємо вершкове масло з вареним згущеним молоком до збільшення в об'ємі.
4. Готуємо сироп. У каструлю виливаємо воду і додаємо цукор, ставимо на вогонь і уварюємо до стану киселю.
5. Подрібнюємо печиво і до нього додаємо арахісову пасту і все добре перемішуємо.
Подрібнюємо горіхи.
6. Просочуємо корж сиропом, а потім кожен корж змащуємо масляним кремом, арахісової пастою з печивом і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо торт в холодильник.
7. Розтоплюємо шоколад на водяній лазні з вершками.
8. Дістаємо торт з холодильника і поливаємо шоколадом, прикрашаємо за бажанням.
Готовий бісквітний торт прибираємо в холодильник. Перед подачею торт дістаємо з холодильника приблизно за 2 години.
Додати новий коментар