Торт як "Снікерс"

Цей бісквітний торт - моя імпровізація на класичний рецепт торту :) на просторах інтернету безліч варіантів цього торта, і просто зі згущеним молоком, з безе і горіхами і т. і., Але мені хотілося зробити швидкий торт без проблем, щось хоча б віддалено схоже на справжній "Снікерс". Пропоную вам свій варіант цього торта.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (для бісквіту) - 6 шт
  • Цукор (для бісквіту-100, для сиропу-50.) - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (для бісквіту) - 100 г
  • Какао-порошок (для бісквіту) - 3 ст. л.
  • Масло вершкове (для крему.) - 200 г
  • Молоко згущене (молоко згущене варення.) - 1 бан.
  • Печиво (печиво крекер.) - 100 г
  • Паста арахісова (для крему) - 100 г
  • Горіхи - 100 г
  • Шоколад темний - 100 г
  • Вершки - 20 мл
  • Вода - 80 мл

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 10

1. Для початку потрібно спекти бісквіт. Збиваємо яйця з цукром до збільшення маси в об'ємі, потім додаємо борошно і какао - порошок. Готове тісто перекладаємо в форму для випікання і ставимо в розігріту духовку до 180 гр., На 20 хвилин.
2. Готовий бісквіт нарізаємо на 3 коржа.
3. Готуємо крем. Збиваємо вершкове масло з вареним згущеним молоком до збільшення в об'ємі.
4. Готуємо сироп. У каструлю виливаємо воду і додаємо цукор, ставимо на вогонь і уварюємо до стану киселю.
5. Подрібнюємо печиво і до нього додаємо арахісову пасту і все добре перемішуємо.
Подрібнюємо горіхи.
6. Просочуємо корж сиропом, а потім кожен корж змащуємо масляним кремом, арахісової пастою з печивом і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо торт в холодильник.
7. Розтоплюємо шоколад на водяній лазні з вершками.
8. Дістаємо торт з холодильника і поливаємо шоколадом, прикрашаємо за бажанням.
Готовий бісквітний торт прибираємо в холодильник. Перед подачею торт дістаємо з холодильника приблизно за 2 години.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі