Торт з вишнями

Чудовий пісний і шоколадний, бісквітний і простий, смачний і слойоний, легкий торт з трубочок, з консервованими вишнями і сметаною, з горіхами і сиром, монастирська ізба і вишиванка, медовик і желе, вишня в снігу, медовий трубочками, піраміда без випічки, безе і банан, в мультиварці, горка, в домашніх умовах, егермейстер і зебра, з заварним і сметанним кремом, маскарпоне, з шоколадом, на кефірі, з маком і кокосом, з лаваша, лімон, з маком і яблуками, з горішками. Слойоний і пісочний пляцок баунті з сиром і маком, з яблуками і вишнями, без крему, вишиванка, з киселем і кокосом, сирно маковий, згущонкою. Бісквіт з вишнями та сиром. Пляцок вишня в шоколаді, торт зимова вишня, бісквіт з вишнею, карпати з вишнями, чорний ліс і насолода, трубочки і тюльпан, хатка і хатинка, напалеон. Рецепти тортів з вишнями, простий рецепт, празький. Готуйте і насолоджуйтеся!

Прекрасний тортик для любителів пісочно-ягідних коржів, просочених ніжним сметанним кремом. Подарувати цей прекрасний пісочний торт я хочу Наташеньке. Наташа - ти добра, чуйна і красива жінка. А напередодні дня Матері хочу сказати, що ти ще й прекрасна мама. З новим роком! Цей подарунок для тебе.

Інгредієнти

  • Сметана (600 гр. в крем, 200 гр. в тісто) - 800 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 скл.
  • Вишня - 800 г
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Оцет (найкраще використовувати яблучний) - 0,5 ч. л.
  • Цукрова пудра - 200 г
  • Цукор коричневий - 250 г
  • Ванілін (за смаком)
  • Стружка кокосова - 50 г

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 8

Ось таким тортиком з вишнями можна зустріти своїх гостей. Він ефектно виглядає, його можна поставити на святковий стіл і посидіти де-небудь в тіні дерев за приємним чаюванням.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор тростинний - 180 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Ванілін

крем

  • Сир - 200 г
  • Вершки (35%) - 200 мл
  • Желатин - 12 г
  • Цукор (універсальний) - 150 г

глазур

  • Цукор тростинний - 90 г
  • Вода - 75 мл
  • Вершки - 75 мл
  • Крохмаль кукурудзяний - 0,5 ч. л.
  • Желатин - 5 г

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 12

Обожнюю чізкейк. Але, на жаль, справжній чізкейк - дороге задоволення. Тому ми замінюємо його не менш улюбленим десертом - сирними тортиками з ягодами. Завжди боялася братися за желатин - не дружили ми якось з ним. Але ось зважилася, і по-моєму, вийшло не погано) Покликали гостей - і незабаром від мого "чизкейка" не залишилося і сліду. Спробуйте, думаю, вам сподобається теж. ягоди можна використовувати будь-які! Я робила з малиною, полуничкою і вишнею. Фото встигла зробити тільки з першим - вишневим! Торт з вишнями - категорія рецепту.

Інгредієнти

основа

  • Печиво (300 - 500 г) - 350 г
  • Масло вершкове - 100 г

сирний шар

  • Сир - 500 г
  • Цукор - 150 г
  • Вершки - 400 мл
  • Желатин - 20 г
  • Ванілін - за смаком

Фруктово-ягідний шар

  • Вишня (400 - 500) - 500 г
  • Желатин - 10 г
  • Цукор - 100 г

Абсолютно безпроблемний в приготуванні тортик придумав по ходу огляду надр холодильника, за принципом "я тебе зліпила з того, що було"! Сирний торт - категорія рецепту.

Інгредієнти

бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 100 г
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Ванільна есенція - за смаком
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.

крем

  • Рікотта - 400 г
  • Цукор - 8 ст. л.
  • Цедра апельсина - 2 ст. л.
  • Вершки - 100 мл

кисіль

  • Вишня - 720 мл
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Лікер - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1/2 ч. л.
  • Бадьян - 1 шт
  • Кориця - 1/2 шт
  • Гвоздика - 3 шт
  • Крохмаль картопляний - 2 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 7

Цей торт з дитинства мені робила моя мама і називала його Графські руїни)) Торт дуже смачний. Сметанний крем чудово поєднується з цими коржами. Вишня надає свіжість і родзинку. Спробуйте!

Інгредієнти

коржі

  • Масло вершкове - 50 г
  • Сметана - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 220 г
  • Цукор - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

крем

  • Сметана - 500 г
  • Цукор - 200 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет

начинка

  • Вишня - 100 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Смачний шоколадний бісквіт, ніжне кокосове суфле і вишня в желе! Це справжня спокуса для дорослого і дитини, коли складно встояти перед ще одним шматочком! Порадуйте себе і своїх близьких цим красивим десертом і відмінний настрій забезпечено вам на цілий день!

Інгредієнти

шоколадний бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 160 г
  • Цукор - 150 г
  • Масло вершкове - 75 г
  • Яйце куряче (кімнатної температури) - 2 шт
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Шоколад темний - 50 г
  • Вода - 50 мл
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

кокосове суфле

  • Молоко - 600 мл
  • Масло вершкове - 60 г
  • Стружка кокосова - 60 г
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Пудинг (по 40 м кожна (пудинг без цукру) або 80 м крохмалю) - 2 упак.
  • Ванільний цукор - 10 г

Желе з вишнею

  • Желе (вишневе або будь-яке червоне) - 2 пач.
  • Вода (гаряча) - 400 мл
  • Вишня (або черешня) - 250 г

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 10

Простий домашній торт для сімейного чаювання. Смачне поєднання шоколадних коржів, сметанного крема і вишневої кислинки. Категорія: Бісквітний торт

Інгредієнти

коржі

  • Цукор - 150 г
  • Масло вершкове (м'якого кімнатної температури) - 100 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сметана - 90 г
  • Яйце куряче (3-4 штуки) - 4 шт
  • Какао-порошок (можна збільшити до смаку) - 30 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Посипка кондитерська (для прикраси) - 1 пакет

крем

  • Сметана (25% жирності або вище) - 400 г
  • Цукрова пудра - 50 г

вишня

  • Вишня (без кісточок) - 300 г
  • Коньяк (опціонально) - 1,5 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Прянощі (кориця 0,5 ч.л., мускатний горіх 2 щіпки мелені) - за смаком
  • Крохмаль кукурудзяний (опціонально) - 1 ст. л.

Кількість порцій: 10

Неймовірно смачний, легкий, пікантний торт з вишнями.

Інгредієнти

бісквіт

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Цукор - 250 г
  • Яйце куряче - 6 шт
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.

крем

  • Молоко - 500 мл
  • Цукор - 150 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове - 100 г
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

желе

  • Сік (вишневий сік або компот) - 400 мл
  • Вишня - 4 ст. л.
  • Желатин - 10 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Смачний домашній торт "П'яна Вишня". Дуже простий у приготуванні торт зі збитими вершками і вишнею!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 80 г
  • Цукор - 125 г
  • Какао-порошок - 45 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Розпушувач тіста - 4 г
  • Вершки (33-35%) - 500 мл
  • Цукрова пудра - 60 г
  • Вишня (я використовувала у власному соку) - за смаком
  • Вино червоне напівсолодке (коньяк, горілка ...) - 150 мл
  • Стружка шоколадна - за смаком

Кількість порцій: 12

У мене сьогодні святковий - 400-й рецепт! А без чого Ювілей - не ювілей, який до того ж, збігся з наступаючим Новим роком? Правильно, без ювілейного торта! Тому, я до вас зі справжнісіньким святковим тортом. "Вишня в шоколаді" - це класика смаку, справжня насолода для шокоголіков і любителів солодощів! Бісквітний торт - категорія рецепту.

Інгредієнти

Шоколадний бісквіт:

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Шоколад темний - 50 г
  • Масло вершкове - 10 г
  • Цукор - 65 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 30 г
  • Борошно мигдальна - 30 г
  • Ваніль - 1 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Вишня (в'ялена) - 50 г
  • Лікер (вишневий або мигдальний) - 1 ст. л.

Шоколадний мус:

  • Шоколад темний - 250
  • Вершки - 300 г
  • Білок яєчний - 2 шт
  • Желатин (у мене листовий) - 12 г
  • Цукрова пудра - 50 г

Вишневе конфі:

  • Вишня - 200 г
  • Пюре ягідне (вишневе) - 125 г
  • Цукрова пудра - 55 г
  • Пектин (або кукурудзяний крохмаль) - 16 г

Шоколадний гляссаж:

  • Вода - 75 г
  • Цукор - 150 г
  • Сироп глюкози (або інвертний сироп) - 150 г
  • Молоко згущене - 100 г
  • Шоколад темний - 150 г
  • Желатин (листовий) - 12 г

Для оформлення:

  • Сироп глюкози - 2 ст. л.
  • Вишня (для коктейлю)
  • Мигдаль - 25 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12

Це традиційний новорічний торт в нашій родині. Якщо на день народження я готую торт, який любить винуватець торжества, то цей торт любимо усіма родичами без винятку. Сімейний торт для самого сімейного свята. Він в міру солодкий, легкий і великий за розміром. Я зазвичай поділяю його на дві частини, оскільки гості в цей вечір приходять в два етапи. Вистачає всім!

Інгредієнти

бісквіт

  • Жовток яєчний - 8 шт
  • Цукор - 150 г
  • Молоко - 8 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 15 г

меренга

  • Білок яєчний - 8 шт
  • Цукор - 200 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет

начинка

  • Вишня (розморозити) - 900 г
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Крохмаль картопляний - 2 ст. л.
  • Вершки (33-35%) - 500 мл
  • Ванільний цукор - 1 пакет

Кількість порцій: 10