Весільні торти

Сучасні і гарні, прикольні і шикарні весільні торти з мастики і кремові, 2018 і 2019 з фото, двоярусні і на підставках, одноповерхові і двоповерхові, в бордовому і синьому, в червоному і зеленому кольорі, квіти, оформлення, з крему, пудра, фіолетові. Весільний торт своїми руками, білий, фіолетовий і рожевий, смарагдовий, двоповерховий з фруктами, одноярусний у вигляді серця. Торт на весілля в кольорі марсала. Свадібні тортики в українському стилі, картинки і фотогалерея. Фото оформлення весільних тортів з кремом, без мастики, зеленого, фіолетового і синього кольору. Готуйте і насолоджуйтеся!

Мій чоловік величезний любитель згущеного молока. Якщо ви теж, то ці весільні торти просто створені для вас!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (для тіста) - 14 ст. л.
  • Цукор (14 - для тіста, 5 - для прикраси) - 19 ст. л.
  • Сметана (300г - для тіста, 300г - для крему) - 600 г
  • Молоко згущене (для тіста) - 6 ст. л.
  • Сіль (для тіста) - 1/2 ч. л.
  • Яйце куряче (для тіста) - 3 шт
  • Сода (для тіста) - 1 ч. л.
  • Оцет (для тіста)
  • Какао-порошок (для тіста) - 3 ст. л.
  • Молоко згущене (варене, для крему) - 1 бан.
  • Загущувач для вершків (для крему) - 2 пакет
  • Вершки (збиті, для прикраси)
  • Білок яєчний (для прикраси) - 2 шт
  • Желе (готове, для прикраси)
  • Шоколад молочний / Шоколад (для прикраси) - 100 г

Цей торт можна приготувати на весілля, ювілей, свято. Торти на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Масло вершкове (для тіста-100 гр., крем-450 гр.) - 550 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Цукрова пудра - 1,5 скл.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сметана (в тісто-0,5 скл., крем-0,5 скл.) - 1 скл.
  • Сода гашена оцтом - 1/2 ч. л.
  • Молоко (згущене) - 1 бан.
  • Ванілін
  • Ізюм
  • Арахіс
  • Мак
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Мастика

Почну по порядку: моя мама і мій тато вирішили офіційно оформити свої стосунки після довгого спільного життя. Це дуже довга історія.. Суть в тому, що завтра відбудеться їхнє весілля! І з цього приводу я вирішила зробити весільний торт. Перший раз працювала з мастикою, так що не судіть строго! Не могла не поділитися з вами підсумком своєї праці.. Це не докладний рецепт торта, а спосіб прикраси.

Інгредієнти

  • Корж (бісквітний) - 8 шт
  • Крем (3 види)
  • Мастика

Ах, це весілля, співала і танцювала.. Ось і пролетіло 9 років з дня нашого весілля. Моєму коханому чоловікові присвячую цей весільний торт. Бажаю тобі, дорогий, довгі літа.. зі мною! Категорія: Торти з фото. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Яйце куряче (бісквіт) - 4 шт
  • Цукор (бісквіт) - 200 г
  • Ванільний цукор (бісквіт) - 1 пакет.
  • Борошно пшеничне / Борошно (бісквіт) - 200 г
  • Розпушувач тіста (бісквіт) - 1 ч. л.
  • Ананас (консервований, кільцями - 1 банка) - 500 г
  • Желатин - 12 г
  • Вершки (для збивання) - 800 г
  • Загущувач для вершків - 2 пакет.
  • Лимон - 1 шт
  • Полуниця (або виноград)

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 10

Дивно ароматний, соковитий, ніжний і дуже смачний кейк. Відповідно до джерела рецепта, такі торти пекли в Чехії на весілля. Ну, а я особисто подібні весільні торти їла б щодня :-) Тим більше, що готується він дуже просто. Категорія: Бісквітний торт. Кухня: Чеська.

Інгредієнти

  • Борошно цільнозернове - 125 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Гарбуз (готове пюре) - 1 скл.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сода - 0.5 ч. л.
  • Кориця - 3 ч. л.
  • Горіх мускатний (мелений) - 0.25 год. л.
  • Гвоздика (мелена) - 0.25 год. л.
  • Імбир (мелений) - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Горіхи волоські (очищені) - 60 г
  • Цукор коричневий - 170 г
  • Олія - ​​170 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Патока (чорна, по-англійськи: Molasses) - 2 ст. л.
  • Цукрова пудра (для посипки)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10