Ах, це весілля, співала і танцювала.. Ось і пролетіло 9 років з дня нашого весілля. Моєму коханому чоловікові присвячую цей весільний торт. Бажаю тобі, дорогий, довгі літа.. зі мною! Категорія: Торти з фото. Спробуйте!
Інгредієнти
- Яйце куряче (бісквіт) - 4 шт
- Цукор (бісквіт) - 200 г
- Ванільний цукор (бісквіт) - 1 пакет.
- Борошно пшеничне / Борошно (бісквіт) - 200 г
- Розпушувач тіста (бісквіт) - 1 ч. л.
- Ананас (консервований, кільцями - 1 банка) - 500 г
- Желатин - 12 г
- Вершки (для збивання) - 800 г
- Загущувач для вершків - 2 пакет.
- Лимон - 1 шт
- Полуниця (або виноград)
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 10
Приготуємо бісквіт: для цього збити жовтки з 4 ст. л. води, ванільним і простим цукром. Зверху просіяти борошно з розпушувачем. Додати збиті білки. Акуратно перемішати. Викласти тісто у дві форми. Одна 26 см. Друга 18 см. в діаметрі. Випікати бісквіти при 180 градусах. Готові охолодити.
Ананас відкинути на друшляк. Залишити 2 кола для прикраси. Решту промісити.
Желатин замочити у воді. Потім нагріти до розчинення. Змішати з ананасовим пюре. 400 г. вершків збити. Можна додати цукор за смаком. Потім змішати вершки з пюре.
Коржі розрізати горизонтально навпіл. Змочити, злегка, соком від ананасів.
Покласти великий корж на блюдо, змастити кремом.
Потім другий корж змастити кремом. Зверху покласти 2 маленьких коржа, так само змащуючи кремом. Прибрати в холодильник, краще на ніч.
Для прикраси вершки збити з закріплювачем і цукром. Змастити весь торт. Прикрасити. Я робила метелики з ананасів і винограду. Вусики цедра лимона. Посипати можна фісташками або будь-якою кольоровою посипушкою.
А це розріз! Смачного!
Додати новий коментар